Lid worden

Leidingnet:


Welkom

Welkom op de website van de Paulusgroep in Delft!

De Paulusgroep is de oudste scoutinggroep in Delft, opgericht in oktober 1934. Onze groep telt meer dan 150 jeugdleden. Daarnaast zijn er zo'n 40 staf- en bestuursleden. Hiermee zijn wij de grootste groep in Delft.

Door het jaar heen worden er voor de leden - naast de wekelijkse opkomsten - actieve evenementen georganiseerd. Zo is er ieder jaar een groepsweekend, een nieuwjaarskampvuur, het JOTA-JOTI-spel en nog veel meer. Iedere speltak heeft natuurlijk ook eigen jaarlijkse activiteiten, waaronder het zomerkamp.


 


Zonnepanelen en amfitheater

Afgelopen maanden zijn we flink bezig geweest! Op het dak liggen sinds januari 48 zonnepanelen die een groot deel van onze jaarlijkse elektriciteitsbehoefte zullen opwekken. Lekker duurzaam!

Ook is het gehele buitentrerrein opgeknapt. Nieuwe fietsenstallingen, bankjes en een echt amfitheater waar we binnenkort gebruik van kunnen gaan maken.


 


Leiding worden?!

Scouting Paulus is vanwege de snelle groei van onze groep op zoek naar nieuwe leiding.

We kunnen leiding gebruiken voor alle onderdelen en met name voor de bevers-, welpen- en scoutsleeftijd (5-7, 7-11 en 11-15 jaar).

Leiding zijn bij de Paulusgroep biedt niet alleen de mogelijkheid om voor kinderen een leuke activiteit te verzorgen, maar is vooral heel gezellig. Wij nodigen je van harte uit om op vrijdagavond of zaterdag een keer langs te komen om de sfeer te proeven!

Wil je meer weten? Neem dan hier contact met ons op!


Steentje Bijdragen

Allereerst allemaal een ontzettend gelukkig nieuwjaar!

 

 

Net als bijna heel Nederland hebben ook wij een goed voornemen voor 2018. Daar hebben jullie in de Pennelikker van december al over kunnen lezen en dat is het buitenterrein. De afgelopen maanden is er heel hard gewerkt om plannen te maken voor het opnieuw inrichten van het buitenterrein, zo willen w graag de fietsenstalling aanpakken, een aantal buitenbanken plaatsen, het grasveld verbeteren, een extra grasveld aanleggen maar als klap op de vuurpeil willen wij heel graag een Amphitheater/zitkuil realiseren. Deze zou op het achterveld moeten komen op de plek van "de rode paal" zodat de muur van de blokhut eventueel gebruikt kan worden om films op te projecteren.

 

Om dit alles te kunnen realiseren is er natuurlijk een hoop geld nodig, een deel hiervan is door alle leden bij elkaar gebracht door de grote clubactie en de bingo, maar daarmee zijn we er nog niet. Daarom introduceren wij "Steentje Bijdragen", want alle beetjes helpen. Iedereen kan op deze manier zijn steentje bijdragen aan het theater en één of meerdere steentjes kopen, de kosten hiervan zijn €30,- per steentje. De namen van de eigenaren van de steentjes worden vereeuwigd op het theater.

 

Hoe werkt het dan precies?

 

Er zijn twee manieren om een steentje te kopen:

 

1, maak €30,- (of een veelvoud hiervan) over naar rekeningnummer: 

NL27 INGB 0002 2527 47 t.n.v. Scouting Paulus

ovv Steentje Bijdragen actie 

Vermeld daarbij ook de naam die u vereeuwigd wilt zien op het theater:

(Fam. Steentje, Piet Steentje)

Er kan per steentje één naam worden opgegeven.

 

2, doe €30,- (of een veelvoud hiervan) in een enveloppe

Lever deze in bij je leiding of begeleiding 

Zet aub op de enveloppe: Steentje bijdragen actie

 

Vermeld daarbij ook de naam die u vereeuwigd wilt zien op het theater.

 

Mocht u niet vermeld willen worden op het theater geef dit dan aan.

 


Sponsor gratis!

Wanneer een lid, een ouder of een andere bekende van de groep nu iets bij bijvoorbeeld Bol.com wil kopen klikt hij hier en komt in een winkeloverzicht met meer dan 250 webwinkels (waaronder Zalando, Wehkamp, Bol.com, KLM, Booking.com, BCC etc.). Wanneer er nu op het Bol.com logo wordt geklikt komt men op de gewone site van Bol.com en kan men een bestelling plaatsen. Aangezien u via SponsorKliks op Bol.com bent gekomen ontvangt SponsorKliks van Bol.com een commissie.
Dit bedrag is vaak een percentage van het bestelbedrag. SponsorKliks keert 75% van de commissie weer uit aan de vereniging. Op deze manier betaalt de koper exact hetzelfde als wanneer hij rechtstreeks naar de site van Bol.com was gegaan terwijl hij nu toch een kleine bijdrage levert voor ons zomerkamp!

Klik hier om iets te kopen, via sponsorkliks
 


Grote Clubactie

Wij doen mee aan de Grote Clubactie. Steun ons door een lot te kopen. Dat kan hier nu ook online
Spaardoel: €3.600
Voor: De vernieuwing van het buitenterrein.
Waarom: We willen een theatercarré, meer fietsenstallingen en meer speelruimte.
 

Alvast bedankt voor uw steun!


Nieuws