Lid worden

Leidingnet:


Mats

HEEUUUUJ!

Welkom bij de startpagina van de Mats; de vetste speltak van Scouting Paulus Delft.
We zijn een van de twee stammen bij Scouting Paulus. De stam is bedoeld voor iedereen tussen de 18 en ... jaar.

Wij draaien op vrijdagavond vanaf ongeveer 21:00 tot laat op de blokhut. daar hebben we ons eigen gemaakte hok. We hebben het helemaal vet ingericht met sfeerlicht, muziek, relaxtbanken, herrinneringen van leuke uitstapjes en kampen en genoeg voorraad aan eten en drinken!
Matsers zijn gezelligheidsmensen en gaan ook vaak buiten de opkomsten met elkaar chillen. De groep bestaat uit 11 verschillende soorten mensen, maar zo vullen we elkaar wel goed aan en komen er steeds weer vernieuwde ideeën of grappige avonden uit.

Onze opkomsten vullen we helemaal zelf in; de ene keer betekent dat een georganiseerd spel, de andere keer gewoon gezellig een drankje doen om daarna tot in de vroege uurtjes in Delft city of daarbuiten danspasjes te showen.

Een keer per maand doen we de 'matSspecial' waarbij een van ons iets leuks organiseert en iedereen zijn of haar agenda vrij houdt. Zo zijn we op kroegentocht geweest, hebben we wijnproeverij gehad, de hak op de tak opkomst, naar de bioscoop en het wie is de mol gespeeld.
Verder helpen we natuurlijk ook mee met officiele dagen met heel de Paulusgroep!

Tot vrijdag!

de matS


Opkomstenlijst

Maart
za 9 Klusochtend Blokhut

za 23 Bingo

Mei
za 25 Groepsweekend

zo 26 Groepsweekend

Juni
vr 28 Kijkopkomsten

za 29 Kijkopkomsten

Juli
di 2 Algemene ouderavond / kampouderavonden

September
vr 13 Overvliegen


Klik hier om de opkomsten in uw agenda te tonen