JOTI/A : Scouting Paulus Delft - - -
JID-code: NL419453

JOTI/A 2014 - After Daylight
Welkom op de speciale JOTI/A site van Scouting Paulus Delft joti.scoutingpaulus.nl. Deze site zal tijdens het JOTI/A weekend regelmatig bijgewerkt worden.

Bekijk onze activiteiten via de webcam of plaats eens een berichtje in het gastenboek..! Wil je ons live spreken..? Kom dan naar een van de JOTI IRC kanalen! De kans is groot dat je iemand van onze groep tegen komt :-)

WAT IS JOTI/A..?
Jota-Joti is de 'Jamboree On The Air' en 'Jamboree On The Internet'. Tijdens dit weekend leggen alle scouts uit heel de wereld contact met elkaar via radiozenders en via internet. Voor meer informatie over de landelijke en internationale Jota-Joti surf je naar www.jota-joti.nl.

PROGRAMMA
Voor de Paulusgroep is de JOTI/A op vrijdag en zaterdag 17/18 oktober in de blokhut.
Op de zaterdagmiddag doen we mee met het regiospel. We moeten dan met de hele groep zo veel mogelijk opdrachten in een bepaalde tijd goed zien uit te voeren. Een onafhankelijke jury zal op ons letten. Als we een opdracht goed hebben uitgevoerd, moeten we het antwoord zo snel mogelijk via een zendamateur doorgeven. We spelen dit spel tegen de andere groepen uit de directe omgeving: alle steun, hulp, aanmoedigen etc is dus van harte welkom!

Het programma voor alle speltakken ziet er als volgt uit:

• De Bevers beginnen zaterdagmiddag om 13:30 uur en eindigen om 16:30 uur.
    • De Tijgers, Wolven en Kabouters beginnen zaterdagmiddag om 13:30 uur en eindigen om 16:30 uur.
    • De Scouts beginnen al op vrijdagavond met de JOTI, van 19:30-21:30 uur. Daarnaast doen de scouts op de zaterdagmiddag mee met de rest van de groep met het regiospel. Dat is van 13:30-16:30 uur.
    • De Explorers doen op de zaterdagmiddag mee met de rest van de groep met het regiospel. Dat is van 13:30-16:30 uur.
    • De Stammen, leiding en bestuur verwachten we op de zaterdagmiddag van 13:30 uur tot 16:30 uur. Na afloop van het regiospel (en het opruimen...) gaan we nog even met z'n allen gezellig eten.

www.jota-joti.nl

Scouting Paulus Webteam