Vrijwilligers

Ben jij enthousiast, geef je goed leiding en vind je het leuk om kinderen en jongeren te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling? Of heb je misschien bestuurlijke kwaliteiten of kluservaring die je wilt inzetten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Leiding geven

Samen met je team zorg je voor een te gek programma waarbij meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. De speltakken draaien één keer per week. Buiten deze 'opkomsten' bereid je als leidingteam het programma en de eventuele kampen voor.

Vanwege de snelle groei van onze groep zijn we op zoek naar nieuwe leiding. We kunnen leiding gebruiken voor alle speltakken. Leiding zijn bij de Paulusgroep biedt niet alleen de mogelijkheid om voor kinderen een leuke activiteit te verzorgen, maar is vooral heel gezellig. Kom vooral op vrijdagavond of zaterdagochtend een keertje langs om de sfeer te proeven!

Wil je meer weten? Neem even contact op met het bestuur!

Ondersteunende activiteiten

Naast de leidinggevenden die zorgdragen voor het programma-aanbod voor de jeugdleden, zijn er tal van ondersteunende functies die belangrijk zijn voor de groep. Je kunt besturen, maar je kunt ook een bijdrage leveren als materiaalmeester (PHBA), gebouwbeheerder of verhuurder. Als groepsbegeleider heb je veel contact met de leidingteams en als praktijkbegeleider zorg je ervoor dat iedere vrijwilliger zich binnen de groep kan ontwikkelen door middel van Scouting Academy. Voor de communicatie naar buiten kan je een steentje bijdragen in het clubblad (de Pennelikker) of bijvoorbeeld door te helpen met social media en de website.

Kortom, er zijn heel veel verschillende en uitdagenden functies! Je bent daarbij al een topvrijwilliger als je maar een paar uur van je vrije tijd aan Scouting kunt besteden.