Lid worden

Leidingnet:


Welkom

Welkom op de website van de Paulusgroep in Delft!

De Paulusgroep is de oudste scoutinggroep in Delft, opgericht in oktober 1934. Onze groep telt meer dan 150 jeugdleden. Daarnaast zijn er zo'n 40 staf- en bestuursleden. Hiermee zijn wij de grootste groep in Delft.

Door het jaar heen worden er voor de leden - naast de wekelijkse opkomsten - actieve evenementen georganiseerd. Zo is er ieder jaar een groepsweekend, een nieuwjaarskampvuur, het JOTA-JOTI-spel en nog veel meer. Iedere speltak heeft natuurlijk ook eigen jaarlijkse activiteiten, waaronder het zomerkamp.


 


Leiding worden?!

Scouting Paulus is vanwege de snelle groei van onze groep op zoek naar nieuwe leiding.

We kunnen leiding gebruiken voor alle onderdelen en met name voor de bevers-, welpen- en scoutsleeftijd (5-7, 7-11 en 11-15 jaar).

Leiding zijn bij de Paulusgroep biedt niet alleen de mogelijkheid om voor kinderen een leuke activiteit te verzorgen, maar is vooral heel gezellig. Wij nodigen je van harte uit om op vrijdagavond of zaterdag een keer langs te komen om de sfeer te proeven!

Wil je meer weten? Neem even contact op met het bestuur!


Sponsor gratis!

Wanneer een lid, een ouder of een andere bekende van de groep nu iets bij bijvoorbeeld Bol.com wil kopen klikt hij hier en komt in een winkeloverzicht met meer dan 250 webwinkels (waaronder Zalando, Wehkamp, Bol.com, KLM, Booking.com, BCC etc.). Wanneer er nu op het Bol.com logo wordt geklikt komt men op de gewone site van Bol.com en kan men een bestelling plaatsen. Aangezien u via SponsorKliks op Bol.com bent gekomen ontvangt SponsorKliks van Bol.com een commissie.
Dit bedrag is vaak een percentage van het bestelbedrag. SponsorKliks keert 75% van de commissie weer uit aan de vereniging. Op deze manier betaalt de koper exact hetzelfde als wanneer hij rechtstreeks naar de site van Bol.com was gegaan terwijl hij nu toch een kleine bijdrage levert voor ons zomerkamp!

Klik hier om iets te kopen, via sponsorkliks
 


Grote Clubactie

Wij doen mee aan de Grote Clubactie. Steun ons door een lot te kopen. Dat kan hier nu ook online
Spaardoel: €3.600
Voor: De vernieuwing van het buitenterrein.
Waarom: We willen een theatercarré, meer fietsenstallingen en meer speelruimte.
 

Alvast bedankt voor uw steun!


Nieuws