Lid worden

Leidingnet:


Scouts Inc

Scouts Inc. is de tweede scouts speltak van Scouting Paulus sinds september 2015.
Omdat er steeds meer scouts leden kwamen hadden we binnen de groep nog een extra speltak nodig voor de leeftijd 11-15 jaar.  Wij zullen elke vrijdag opkomst draaien van 19:00 tot 21:00 in ons eigen lokaal.

We zullen ook opkomsten samen met Scouts Noord draaien zoals een Teambuildingsweekend, Verdiepingsopkomsten, JOTI & JOTA en natuurlijk de altijd toffe Halloween NOTS (Night Of The Scouts)! 


Meer informatie? scouts.inc@scoutingpaulus.nl


Team


NIeuw seizoen 2017-2018

Hallo allemaal!

Er is weer een update geplaatst op de Inc. pagina.
We hebben een nieuwe profielfoto (van zomerkamp 2017) en alvast de opkomsten t/m december zichtbaar in de agenda en als PDF betstand!

TIP: Wisten jullie dat je jezelf kunt abonneren op de agenda met je smartphone? Hierdoor komen al de opkomsten die hier geschreven staan direct in je agenda op je smartphone: VET HANDIG!
Ga hiervoor met je smartphone naar de Scout Inc pagina en druk op abonneren op agenda onderaan de Inc. agenda. Zo makkelijk? Jazeker! Al kom je er echt niet uit mag je ons altijd even aanschieten.

Succes en vooral veel plezier met het nieuwe seizoen.
Wij hebben er weer zin in!

TOT SNEL!
De leiding van Scouts Inc.


 


Scouts Inc. pagina aangepast

April 2017

De Scouts Inc. pagina is weer helemaal up to date!
- Nieuwe opkomstenlijst 
- Link naar onze twitteraccount

NIEUW!
- Link naar onze Facebook groep: Wil je foto's zien van onze opkomsten? Meld je gerust aan via de facebook groep! Hier zullen foto's geupload worden van opkomsten, weekenden weg en andere leuke spannende activiteiten!

Veel lees/kijk plezier!
Inc. leiding


FIJNE VAKANTIE!

Wat was dat kamp leuk he? We wensen alle scouts een fijne vakantie!
We zien jullie graag bij de eerste opkomst van het jaar terug. Hou de agenda op de site en de mail in de gaten!

GENIET! 


Teambuildingweekend 2015

Ha Scouts!

Wat was het weer gaaf he dat teambuildingsweekend? De scouts hebben hun uiterste best gedaan in de strijd tussen Scouts Inc - Scouts Noord. Wij als Scouts Inc hebben dit weekend het beste samengewerkt waardoor we als eerst de megapuzzel van de Delftse Hout afhadden en de meeste discopunten hadden verzameld tijdens de opdrachten. 
WIJ HEBBEN GEWONNEN YEAH!

Aan het einde het weekend kreeg iedereen het officiele TBW insigne en de nieuwe scouts werden geinstaleerd samen met ALLE scouts Inc leiding. Heel spannend allemaal maar gelukkig is alles goed verlopen.

De foto's van het weekend gaan we nog uploaden op de site!
Volgend jaar weer!
Leidinks Inc.


We hebben er zin in!

Yes, nog maar eventjes en we gaan onze allereerste officiele opkomst draaien!
Het nieuwe leidingteam heeft er zin in en is al de hele zomer bezig met voorbereidingen voor deze nieuwe toffe speltak. We hebben ons eigen lokaal gekregen in het oude Stam lokaal: het lokaal rechts van de Bevers. 
We gaan er helemaal ons eigen plek van maken en allemaal toffe dingen doen aankomend seizoen!

Op maandag 21 september zal er om 20:00 uur een kennismakings avond zijn voor de ouders waarvan hun kind overvliegt naar de Scoutsleeftijdsgroep. 
Hier vertellen we meer over de leeftijdsgroep, wie wij zijn, en wat we willen gaan doen aankomend seizoen. Erg handig dus!

We gaan ook een social media pagina opstarten om jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden van onze bezigheden. Ook zijn we druk bezig met het maken van een mega stoer logo.
Mailen kan altijd naar scouts.inc@scoutingpaulus.nl

Tot dan!
De leiding van Scouts Inc. 


Brieven

Social Media

Opkomstenlijst

Augustus
vr 31 Eerste opkomst: terugblik zomerkamp!

We gaan eens flink nagenieten!


Klik hier om de opkomsten in uw agenda te tonen