Familieweekend

Scouting Paulus bestaat binnenkort 80 jaar! Dat gaan we vieren met een speciaal lustrum familieweekend voor leden, broertjes, zusjes, ouders, ooms tantes en nog veel meer.

Geef je op via je leiding. Klik op de poster voor meer informatie.

Voor al je vragen: stel ze op het forum.

*update*
Bekijk
de foto's op 1001fotos.scoutingpaulus.nl.

Opgeven kan via familieweekend@scoutingpaulus.nl

Kosten zijn €25,00 per persoon, kinderen t/m 3 jaar gratis.
Wie mogen mee? Alle leden onder leiding van minstens één volwassene. Broertjes en zusjes mogen ook mee! Graag wel opgeven voor 26 april.

Alle overige contactgegevens vindt je hier.

programma

Van 23 mei tot en met 25 mei staat Pinksteren in het thema van 1001 nacht!

Klik op het programma voor een vergroting.

plattegrond

Onderstaand zie je de plattegrond van kampeerterrein Staelduin, helemaal afgestemd op het scoutingpaulus familieweekend "1001 nacht"!

Bij aankomst kunt u uw spullen uitladen op de "P" alwaar karren beschikbaar zullen zijn voor verder transport op het terrein.
Er is te weinig parkeerruimte voor alle auto's, het zou daarom kunnen dat we u na het uitladen naar de wijk aan de andere kant van de weg sturen waar u gratis kunt parkeren.
Er zullen mensen van de groep aanwezig zijn om e.e.a. in goede banen te lijden. Graag uw medewerking en begrip als doorgang tot het terrein even op zich laat wachten.

De veld-/tentindeling is een richtlijn zodat u weet waar de meesten van het onderdeel van uw kind zullen staan. U kunt zelf een mooi plekje uitzoeken op de velden 1, 2, 3 en 7

Klik op de plattegrond voor een vergroting.

route

Let op! Mogelijk is de aansluiting op de dijk naar Heenweg afgesloten, hierbij een Alternatieve route naar kampeerterrrein staelduin.

Je vindt het 1001 nachten terrein op:

Scouting Labelterrein Staelduin
Maasdijk 168, 2691NX 's Gravenzande