Explorers

De Explorers zijn de Explorer-tak van de Paulusgroep

- Leeftijd van 15 t/m 18 jaar.
- De Explorers hebben opkomst op vrijdagavond van 19:30 uur tot 21:30
- In de blokhut in het DELFTSEHOUT

IN 2018 GAAN WE OOK WEER ÉÉN WEEK OP ZOMERKAMP EN ZULLEN WE STOERE, RELAXTE EN UITDAGENDE DINGEN GAAN DOEN .

Sponsorkliks

De Explorers hebben zich ingeschreven bij Sposorkliks om op deze eenvoudige manier wat extra geld te sparen voor hun weekenden, kampen en andere uitdagende activiteiten.
Hier volgt een korte uitleg hoe de Explorers via u wat sponsorgeld bij elkaar kunnen sprokkelen.

Wanneer u iets bij bijvoorbeeld Bol.com wil kopen klikt hij op de banner van SponsorKliks onderaan dit bericht en dan komt u in een winkeloverzicht met meer dan 700 webwinkels (waaronder Zalando, Wehkamp, Bol.com, KLM, Booking.com, BCC etc.).

Wanneer er nu op het Bol.com logo wordt geklikt komt u op de gewone site van Bol.com en kunt u een bestelling plaatsen.
Aangezien u via SponsorKliks op Bol.com bent gekomen ontvangt SponsorKliks van Bol.com een commissie.

Dit bedrag is vaak een percentage van het bestelbedrag. SponsorKliks keert 75% van de commissie weer uit aan de Explorers.
Op deze manier betaalt de koper exact hetzelfde als wanneer hij rechtstreeks naar de site van Bol.com was gegaan terwijl hij nu toch een
kleine bijdrage levert voor ons zomerkamp!

Klik hier om iets te kopen, via sponsorkliks

Sponsorkliks

Explorers

De Explorers zijn Cool

De Explorer-tak van de Paulusgroep is er voor jou als je tussen 15 en 18 jaar bent.

Scouting saai?????

Nee bij de explorers zeker niet, we maken elke week ons eigen programma dus we doen wat we zelf leuk vinden.

Dus niet elke week broodjes bakken of pionieren neeeeee! Wij maken de leukste en tofste programma’s ooit: lasergamen, zwemmen, bruggen pionieren, videonight’s, weekenden kamperen en natuurlijk 1 keer per jaar op zomerkamp om het jaar goed af te sluiten.

De zomerkampen van de Explorers zijn onwijs gaaf.
Wij gaan vaak naar het buitenland en kamperen in een tent of in een blokhut.

Ons programma op kamp is zeer uitlopend maar bevat vaak een aantal vaste elementen zoals kanoën,karten tochten lopen en lekker lui doen .

Al met al zijn de Explorers 1 grote belevenis voor jou.
Ook hebben we geen leiding, maar begeleiding die ons ondersteunt in programma’s maken en een oogje in het zeil houdt

Voor vragen kunt u altijd terecht op www.scoutingpaulus.nl
Onderdeel Explorers waar de email adressen van de begeleiding staan.
De explorers hebben opkomst op vrijdagavond van 19:30 uur tot 21:30 uur in de blokhut IN HET DELFTSEHOUT

- Fem-

Teamleider Nout Honig

vr 21 Vinger en voetverf

Claire en Kiki

do 27 Ouderavond

vr 28 Gouden duikboot lantaarn

Marnix en Ruward

vr 5 Fotorace

Lisa en Merel

vr 12 Knutselen

Inge en Ryvka

vr 19 Filmavond

Nathalie en Tosca

za 20 JOTA

Meer info volgt nog...

vr 26 Kampvuur + opbouwen Halloweenfeest

Sam en Senne

za 27 Halloweenfeest 2018!

Commissie groep,
Alleen voor 16+