Lid worden

Leidingnet:


De stam

Wij zijn met ongeveer 15 leden 'De Stam', één van de twee stamtakken van de groep.

Elke vrijdagavond komen wij op de blokhut bij elkaar voor een leuke avond! De stam is een zelfstandige groep, dus bepalen wij zelf wat we de hele avond doen. Dit kan gewoon een avond gezellig een biertje drinken zijn, of we organiseren van te voren een programma, zoals bowlen, videonight of een kerstdiner. Hier beginnen we mee vanaf 21:00 en we stoppen ermee als het tijd is om aan de rest van de nacht te beginnen.

Ook gaan wij als groep dit jaar in februari een weekend weg en de bedoeling is natuurlijk om dit komende jaren voort te zetten. En elk jaar gaan we als hoogtepunt op kamp in de zomer. Ook dit kamp organiseren wij zelf en is elk jaar weer onvergetelijk! Om op kamp zoveel mogelijk leuke dingen te doen proberen we door het jaar heen sponsorgeld te verdienen door middel van bijvoorbeeld een carwash of de garderobe van een studentenfeest.

Wij hebben ons eigen hok in "De Blokhut". Een gezellig hok met banken, muziek en niet te vergeten: de bar!

Wil je een keer langskomen, geen enkel punt natuurlijk! Om ervoor te zorgen dat we elkaar niet mislopen kan je mailen naar onderstaand mail-adres

Ciao,
De Stam


Fotoalbum

Opkomstenlijst

Mei
za 26
t/m
zo 27
Groepsweekend

Zaterdag 13.00 uur verzamelen op de blokhut.

Zondag 12.00 uur gezamenlijk afsluiten op het Kruithuis

De kosten voor dit fantastische weekend zijn 20,- euro. Dit bedrag maak je over naar het rekeningnummer van je speltak onder vermelding van je naam. Graag vóór 27 april.


Klik hier om de opkomsten in uw agenda te tonen